Ongedwongen trouwfilms en foto's 

Website Assets-Arch Outline

Op zoek naar een bruiloft videograaf of fotograaf? Ik leg jullie verhalen, gelach en de 'real stuff' vast en help jullie herinneren hoe het voelde toen jullie ja tegen elkaar zeiden.


Bruiloft videograaf en fotograaf voor persoonlijke en  authentieke beelden 

Professioneel dagdromer, verhalenverteller, beeldmaker. Ik vind het een feestje om het verhaal van een bruidspaar te vertellen en spontane momenten vast te leggen.

beeldmaker met een hart voor reizen

Hi! Ik ben Mirjam en ik leg jullie bijzondere momenten vast.

vol liefde en gelach

met een verhaal

van authentieke bruiloften

Persoonlijke films en foto's

Wat ik voor jou kan betekenen

Mandy & Mark

Onze ervaring met Mirjam van Starling Films is niet anders dan positief!! Als je twijfelt of je een videograaf wilt voor je bruiloft, doen! (En kies dan zeker voor Mirjam). Vanaf moment één was de samenwerking fijn. Communicatie vind ik altijd heel belangrijk, maar deze was voor, tijdens en na de bruiloft goed. Net voor de bruiloft hebben we alles nog doorgesproken en kwam zij zelf ook met ideeën. Op de dag zelf hebben we op de meeste momenten niet eens doorgehad dat ze aanwezig waren. Ze hebben de sfeer en details goed weten vast te leggen. Uiteraard konden we niet wachten tot we de film kregen en hoe hij was geworden. We hebben hem inmiddels al zo vaak gekeken, het is echt een prachtige film! De edit is super gedaan en de muziek eronder past er ook helemaal bij. Deze beelden zijn zo waardevol!! Bedankt voor alles!


"Deze beelden zijn zo waardevol"

Nicole & Matthijs

We twijfelden tijdens het plannen van de bruiloft of we wel budget hadden voor een videograaf maar wat had ik mezelf voor m'n kop geslagen als we dit niet hadden gehad. De beelden van Mirjam overtroffen onze verwachtingen, het is zo tof en mooi ge-edit en de muziek eronder past helemaal. Deze beelden zijn echt onbetaalbaar! Op de dag zelf waren Mirjam en haar partner ook super relaxed, gewoon alsof er een extra setje vrienden op je bruiloft was. Op sommige shots vraag ik me ook echt af hoe het kan dat het me op de dag zelf niet is opgevallen dat ze er was! Kortom, niet twijfelen, gewoon doen!


"De beelden overtroffen onze verwachtingen"

Marielle & Robert

Wij zijn zo blij dat we onze bruiloft door Mirjam hebben laten vastleggen.
Vanaf het eerste contact tot na de bruiloft verliep de communicatie heel soepel. Mirjam dacht goed met ons mee en voor haar leek niets te gek. Op de dag waren Mirjam en haar tweede shooter Floor heel relaxed, waardoor wij ook heel ontspannen waren.
De video met de highlights van onze dag is echt fantastisch, het geeft zo goed weer hoe wij de dag hebben beleefd. Bovendien is de kwaliteit de video heel goed, zowel het beeld als geluid.
Écht een aanrader!

"Echt een aanrader!"

kind words

Van festival bruiloften, intieme ceremonies in het bos, trouwen met blote voeten op het strand tot surprise weddings. Ik geniet van alle bruiloften waar jullie ongedwongen samen met jullie favoriete mensen genieten van de dag op jullie manier. En als outdoor liefhebber is het extra speciaal als jullie dit buiten in de natuur doen. Den Haag is thuis, maar ik ben beschikbaar in heel Nederland, België, Europa en de rest van de wereld.

I love authentic.

Geïnteresseerd in mijn werk en benieuwd of jullie trouwdatum nog beschikbaar is? Stuur me een berichtje en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op. 

Let's connect